Skip to content
YaraSa_portre

Rólam

2001 nyarán születtem Budapesten, és azóta is itt élek.
A gimnáziumi éveim alatt kezdtem rövid történeteket írni a magam, illetve a barátaim szórakoztatására, amelyek közül leginkább a Testvériség – akkor még kezdetleges verziója – nyerte el a tetszésüket.
Az ő unszolásukra indítottam el 2019-ben egy Instagram oldalt, ahova rövid részenként elkezdtem feltöltögetni a történetet.

Hamarosan elkezdtek szállingózni, majd később már elárasztani a kedvesebbnél kedvesebb olvasói kommentek, illetve személyesebb hangú üzenetek is, az olvasótáborom pedig párszázasról többezresre nőtt, sőt, még rajongói oldalakat is indítottak. Mindeközben egyre több és több követőm biztatott arra, hogy készüljön könyv a Testvériségből.

Ekkortól már nem tettem fel új részeket az oldalra, hanem minden erőmmel a könyvre koncentráltam: nekiálltam kibővíteni a történetet, és sokkal részletesebben írtam már meg mindent.
Majd belefogtam az útkeresésbe, ami nehezebb volt, mint azt előtte gondolni mertem… Jó pár sikertelen próbálkozás után, végül egy szuper csapattal hozott össze az élet, akikkel bő egy év alatt sikerült eljutnom oda, hogy a történetet könyv formába önthessem, és 2023-ban végre megjelenjen a Tetsvériség I. kötete.

Ez pedig, remélhetőleg, nem csak az évek óta kitartó követőtáboromnak okoz nagy örömet, hanem új olvasói is lesznek a történetnek.